Strayer ACC557 quizzes

Week 5, Quiz1. Cost of goods
sold is determined only at the end of the accounting period in
A). neither a
perpetual nor a periodic inventory system.
B). a perpetual
inventory system.
C).
a periodic inventory system.
D). both a
perpetual and a periodic inventory system

2. A sales invoice
is a source document that
A). provides
evidence of incurred operating expenses.
B).
provides evidence of credit sales.
C). serves only as
a customer receipt.
D). provides
support for goods purchased for resale.

3. Financial
information is presented below:
Operating Expenses
$ 45,000

Sales Returns and
Allowances 9,000
Sales Discounts 6,000
Sales Revenue 160,000
Cost of Goods Sold
87,000
The gross profit
rate would be
A).503.
B).363.
C).400.

D).456.

4. The Sales
Returns and Allowances account is classified as a(n)
A).
contra revenue account.
B). contra asset
account.
C). expense
account.
D). asset account.

5. On October 4,
2013, JT Corporation had credit sales transactions of $3,200 from merchandise
having cost $1,900. The entries to record the day’s credit transactions include
a
A). credit of
$1,900 to Cost of Goods Sold.
B).
credit of $3,200 to Sales Revenue.
C). debit of
$1,900 to Inventory.
D). debit of
$3,200 to Inventory.

6. Comprehensive
income under IFRS
A). excludes
unrealized gains and losses included in net income, in contrast to GAAP.
B).
includes unrealized gains and losses included in net income, similar to GAAP.
C). excludes
unrealized gains and losses included in net income, similar to GAAP.
D). includes
unrealized gains and losses included in net income, in contrast to GAAP

7. If a company
has net sales of $700,000 and cost of goods sold of $490,000, the gross profit
percentage is
A).
30%.
B). 70%.
C). 100%.
D). 15%.

8. The consistent
application of an inventory costing method is essential for
A). accuracy.
B). efficiency.
C).
comparability.
D). conservatism.

9. The inventory
turnover ratio is computed by dividing cost of goods sold by
A). beginning
inventory.
B). ending
inventory.
C).
average inventory.
D). 365 days.

10. Switzer, Inc.
has 5 computers which have been part of the inventory for over two years. Each
computer cost $600 and originally retailed for $900. At the statement date,
each computer has a current replacement cost of $400. How much loss should
Switzer, Inc., record for the year?
A). $2,000.
B). $2,500.
C).
$1,000.
D). $1,500.

11. Which one of
the following inventory methods is often impractical to use?
A). LIFO
B). FIFO
C).
Specific identification
D). Average cost

12. Overstating
ending inventory will overstate all of the following except
A). net income.
B). owner’s
equity.
C). assets.
D).
cost of goods sold.

13. Under IFRS,
companies can choose which inventory system?
LIFO FIFO
Yes No
Yes Yes
No
Yes
No No

14. The lower-of-cost-or-market (LCM) basis may
be used with all of the following methods except
A). FIFO.
B). LIFO.
C).
The LCM basis may be used with all of these.
D). average cost.

15. Inventory
items on an assembly line in various stages of production are classified as
A). Raw materials.

B). Merchandise
inventory.
C). Finished
goods.
D).
Work in process.

Week 7, Quiz1. A company has
the following assets:
Buildings and
Equipment, less accumulated depreciation of $2,000,000 $ 7,600,000
Copyrights 960,000

Patents 4,000,000
Timberlands, less
accumulated depletion of $2,800,000 4,800,000
The total amount
reported under Property, Plant, and Equipment would be
A). $16,400,000.
B). $13,360,000.
C).
$12,400,000.
D). $17,360,000.

2. Expenditures that
maintain the operating efficiency and expected productive life of a plant asset
are generally
A).
expensed when incurred.
B). not recorded
until they become material in amount.
C). capitalized as
a part of the cost of the asset.
D). debited to the
Accumulated Depreciation account

3. A gain or loss
on disposal of a plant asset is determined by comparing the
A). original cost
of the asset with the proceeds received from its sale.
B). book value of
the asset with the asset’s original cost.
C).
book value of the asset with the proceeds received from its sale.
D). replacement
cost of the asset with the asset’s original cost.

4. Salem Company
hired Kirk Construction to construct an office building for £8,000,000 on land
costing £2,000,000, which Salem Company owned. The building was complete and
ready to be used on January 1, 2013 and it has a useful life of 40 years. The
price of the building included land improvements costing £600,000 and personal
property costing £750,000. The useful lives of the land improvements and the
personal property are 10 years and 5 years, respectively. Salem Company uses
component depreciation, and the company uses straight-line depreciation for
other similar assets. What is the net amount reported for the building on Salem
Company’s December 31, 2013 statement of financial position?
A). £7,573,750
B).
£6,483,750
C). £7,800,000
D). £7,665,000

5. Yocum Company
purchased equipment on January 1 at a list price of $100,000, with credit terms
2/10, n/30. Payment was made within the discount period and Yocum was given a
$2,000 cash discount. Yocum paid $5,000 sales tax on the equipment, and paid
installation charges of $1,760. Prior to installation, Yocum paid $4,000 to
pour a concrete slab on which to place the equipment. What is the total cost of
the new equipment?
A). $104,760
B).
$108,760
C). $110,760
D). $101,000
6). A company
purchased factory equipment for $350,000. It is estimated that the equipment
will have a $35,000 salvage value at the end of its estimated 5-year useful
life. If the company uses the double-declining-balance method of depreciation,
the amount of annual depreciation recorded for the second year after purchase
would be
A).
$84,000.
B). $140,000.
C). $126,000.
D). $60,480.

7. On a balance
sheet, natural resources may be described more specifically as all of the
following except
A). oil reserves.
B). timberlands.
C).
land improvements.
D). mineral
deposits.

8). On January 1,
2013, Donahue Company, a calendar-year company, issued $500,000 of notes
payable, of which $125,000 is due on January 1 for each of the next four years.
The proper balance sheet presentation on December 31, 2013, is
A).
Current Liabilities, $125,000; Long-term Debt, $375,000.
B). Current
Liabilities, $375,000; Long-term Debt, $125,000.
C). Current
Liabilities, $500,000.
D). Long-term Debt
, $500,000.

9). When an
interest-bearing note matures, the balance in the Notes Payable account is
A).
less than the total amount repaid by the borrower.
B). the difference
between the maturity value of the note and the face value of the note.
C). equal to the
total amount repaid by the borrower.
D). greater than
the total amount repaid by the borrower

10. From the
standpoint of the issuing company, a disadvantage of using bonds as a means of
long-term financing is that
A).
interest must be paid on a periodic basis regardless of earnings.
B). the
bondholders do not have voting rights.
C). income to
stockholders may increase as a result of trading on the equity.
D). bond interest
is deductible for tax purposes.

11). The times
interest earned ratio is computed by dividing
A). income before
interest expense by interest expense.
B). net income by
interest expense.
C).
income before income taxes and interest expense by interest expense.
D). income before
income taxes by interest expense.

12. If the market
interest rate is greater than the contractual interest rate, bonds will sell
A).
at a discount.
B). only after the
stated interest rate is increased.
C). at face value.

D). at a premium.

13). The market
interest rate is often called the
A). coupon rate.
B). contractual
rate.
C). stated rate.
D).
effective rate.

14. On October 1, Steve’s
Carpet Service borrows $250,000 from First National Bank on a 3-month,
$250,000, 8% note. The entry by Steve’s Carpet Service to record payment of the
note and accrued interest on January 1 is
A). Notes Payable
255,000 Cash 255,000
B).
Notes Payable 250,000 Interest
Payable 5,000 Cash 255,000
C). Notes Payable
250,000 Interest Payable
20,000 Cash 270,000
D). Notes Payable
250,000 Interest Expense
5,000
Cash 255,000

15. Most companies
pay current liabilities
A). by creating
long-term liabilities.
B).
out of current assets.
C). by issuing
interest-bearing notes payable.
D). by issuing
stock.

Week 3, Quiz1. Transactions in
a journal are recorded in
A). alphabetical
order.
B). dollar amount
order.
C).
chronological order.
D). account number
order.

2. In the first
month of operations, the total of the debit entries to the cash account
amounted to $900 and the total of the credit entries to the cash account
amounted to $600. The cash account has a(n)
A). $300 credit
balance.
B). $900 debit
balance.
C). $600 credit
balance.
D).
$300 debit balance.

3. Which of the
following statements is true?
A). Credits
decrease assets and decrease liabilities.
B). Debits
increase assets and increase liabilities.
C).
Credits decrease assets and increase liabilities.
D). Debits
decrease liabilities and decrease assets

4). The final step
in the recording process is to transfer the journal information to the
A). trial balance.

B). financial
statements.
C).
ledger.
D). file cabinets.

5. The usual
sequence of steps in the transaction recording process is:
A).
analyze? journal ? ledger.
B). journal?
ledger ? analyze.
C). ledger?
journal ? analyze.
D). journal?
analyze ? ledger.

6). Which one of the
following represents the expanded basic accounting equation?
A). Assets =
Liabilities + Common Stock + Retained Earnings + Dividends – Revenue –
Expenses.
B).
Assets + Dividends + Expenses = Liabilities + Common Stock + Retained Earnings
+ Revenues.
C). Assets –
Liabilities – Dividends = Common Stock + Retained Earnings + Revenues –
Expenses.
D). Assets =
Revenues + Expenses – Liabilities.

7. A trial balance
may balance even when each of the following occurs except when
A).
a transposition error is made.
B). a journal
entry is posted twice.
C). incorrect
accounts are used in journalizing.
D). a transaction
is not journalized.
8). An accounting
time period that is one year in length, but does not begin on January 1, is
referred to as
A).
a fiscal year.
B). an interim
period.
C). the time
period assumption.
D). a reporting
period.

9). Which of the
following reflect the balances of prepayment accounts prior to adjustment?
A). Balance sheet
accounts are understated and income statement accounts are understated.
B). Balance sheet
accounts are overstated and income statement accounts are overstated.
C). Balance sheet
accounts are understated and income statement accounts are overstated.
D).
Balance sheet accounts are overstated and income statement accounts are
understated.

10). Crue Company
had the following transactions during 2013: • Sales of $4,500 on account •
Collected $2,000 for services to be performed in 2014 • Paid $1,625 cash in
salaries • Purchased airline tickets for $250 in December for a trip to take
place in 2014 What is Crue’s 2013 net income using cash basis accounting?
A). $375.
B). $4,875.
C). $4,625.
D).
$125.

11). Which
statement is correct?
A). The cash basis
of accounting is objective because no one can be certain of the amount of
revenue until the cash is received.
B). As long as
management is ethical, there are no problems with using the cash basis of
accounting.
C). As long as a
company consistently uses the cash basis of accounting, generally accepted
accounting principles allow its use.
D).
The use of the cash basis of accounting violates both the revenue recognition
and expense recognition principles.

12). Under
accrual-basis accounting
A). net income is
calculated by matching cash outflows against cash inflows.
B). the ledger
accounts must be adjusted to reflect a cash basis of accounting before
financial statements are prepared under generally accepted accounting
principles.
C). cash must be
received before revenue is recognized.
D).
events that change a company’s financial statements are recognized in the
period they occur rather than in the period in which cash is paid or received.

13). Expenses paid
and recorded as assets before they are used are called
A). accrued expenses.

B). interim
expenses.
C).
prepaid expenses.
D). unearned
expenses.

14). The adjusted
trial balance is prepared
A). after
financial statements are prepared.
B).
after adjusting entries have been journalized and posted.
C). before the trial
balance.
D). to prove the
equality of total assets and total liabilities

15). Management
usually desires ________ financial statements and the IRS requires all
businesses to file _________ tax returns.
A). quarterly,
monthly
B).
monthly, annual
C). monthly,
monthly
D). annual, annual

Week 6, Quiz1. A bank
statement
A). is a bill from
the bank for services rendered.
B). is a credit
reference letter written by the depositor’s bank.
C).
shows the activity which increased or decreased the depositor’s account
balance.
D). lets a
depositor know the financial position of the bank as of a certain date.

2. The principles
of internal control activities are used in the
A).
internationally but not in the U.S.
B). in the U.S.
and Canada but not globally.
C).
globally.
D). U.S.but not
globally.

3. Postage stamps
on hand are considered to be
A). cash.
B). petty cash.
C). a prepaid
expense.
D). cash
equivalents.

4. Tangible frauds
include
A). asset
misappropriation.
B). false
pretenses.
C).
counterfeiting.
D). All of these.

5. All of the following requirements about
internal controls were enacted under the Sarbanes- Oxley Act except;
A). independent
outside auditors must eliminate redundant internal controls.
B). independent
outside auditors must attest to the level of internal control.
C). companies must
develop sound internal controls over financial reporting.
D).
companies must continually assess the functionality of internal controls.

6. A deposit made
by a company will appear on the bank statement as a
A). debit.
B).
credit.
C). debit
memorandum.
D). credit
memorandum.

7. In large
companies, the independent internal verification procedure is often assigned to

A). computer
operators.
B). management.
C).
internal auditors.
D). outside CP

8. An aging of a
company’s accounts receivable indicates that $10,000 are estimated to be
uncollectible. If Allowance for Doubtful Accounts has a $1,100 credit balance,
the adjustment to record bad debts for the period will require a
A).
debit to Bad Debts Expense for $8,900.
B). credit to
Allowance for Doubtful Accounts for $10,000.
C). debit to Bad
Debts Expense for $10,000.
D). debit to
Allowance for Doubtful Accounts for $8,900.

9. A reasonable amount
of uncollectible accounts is evidence
A). that the
credit policy is too strict.
B). of poor
judgments on the part of the credit manager.
C). that the
credit policy is too lenient.
D).
of a sound credit policy.

10. Kill
Corporation’s unadjusted trial balance includes the following balances (assume
normal balances):
Accounts
Receivable $ 750,000
Allowance for
Doubtful Accounts 15,000
Bad debts are
estimated to be 6% of outstanding receivables. What amount of bad debts expense
will the company record?
A). $15,000
B). $44,100
C).
$30,000
D). $45,000

11. Using the
percentage-of-receivables basis, the uncollectible accounts for the year is
estimated to be $31,000. If the balance for the Allowance for Doubtful Accounts
is a $7,000 debit before adjustment, what is the amount of bad debts expense
for the period?
A). $31,000
B).
$38,000
C). $7,000
D). $24,000

12. Using the
following information:
12/31/12
Accounts
receivable $ 525,000
Allowance (35,000 )
Cash realizable
value $ 490,000
During 2013, sales
on account were $145,000 and collections on account were $100,000. Also during
2013, the company wrote off $8,000 in uncollectible accounts. An analysis of
outstanding receivable accounts at year end indicated that uncollectible
accounts should be estimated at $40,000. Bad debts expense for 2013 is
A). $40,000.
B).
$13,000.
C). $5,000.
D). $8,000.

13. If a retailer
regularly sells its receivables to a factor, the service charge of the factor
should be classified as a(n)
A). contra asset.
B). other expense.

C).
selling expense.
D). interest
expense.

14. During 2013,
Alfred Inc. had sales on account of $132,000, cash sales of $54,000, and
collections on account of $84,000. In addition, they collected $1,450 which had
been written off as uncollectible in 2012. As a result of these transactions,
the change in the accounts receivable balance indicates a
A). $102,000
increase.
B). $100,550
increase.
C). $46,550
increase.
D).
$48,000 increase.

15. A 5%, 120-day
note receivable is received from a customer to settle an existing account
receivable of $75,000. Assuming a 360 day year, the accounting entry for
acquisition of the note will include a
A).
debit to Notes Receivable for $75,000 and no entry for interest.
B). debit to Notes
Receivable for $76,250.
C). debit to Notes
Receivable for $78,720.
D). credit to
Interest Revenue for $1,250.

Week 9, Quiz1. Eck Corporation
sells 250 shares of common stock being held as an investment. The shares were acquired
six months ago at a cost of $25 a share. Eck sold the shares for $40 a share.
The entry to record the sale is
A).
Cash 10,000

Gain on Sale of Stock Investments 3,750
Stock Investments
6,250
B). Stock Investments 10,000
Cash 10,000

C). Cash 10,000

Stock Investments 10,000
D). Cash 6,250
Loss on Sale of Stock Investments 3,750
Stock Investments 10,000

2. On January 1,
Talent Company purchased as a short-term investment a $1,000, 8% bond for
$1,050. The bond pays interest on January 1 and July 1. The bond is sold on
October 1 for $1,200 plus accrued interest. Interest has not been accrued since
the last interest payment date. What is the entry to record the cash proceeds
at the time the bond is sold?

A). Cash 1,200

Debt Investments 1,200

B).
Cash 1,220

Debt Investments 1,050
Gain on Sale of Debt Investments 150
Interest Revenue 20

C). Cash 1,220

Debt Investments 1,200
Interest Revenue 20

D). Cash 1,200

Debt Investments 1,050
Gain on Sale of Debt Investments 150

3. At the end of its
first year, the trading securities portfolio consisted of the following common
stocks.
Cost
Fair Value
Atrium Corporation
$ 46,400 $ 50,000
Barnes Inc. 60,000 55,800
Cantor Corporation
80,000 76,000
$186,400 $181,800
In the following
year, the Barnes common stock is sold for cash proceeds of $56,000. The gain or
loss to be recognized on the sale is a

A).
loss of $4,000.
B). gain of
$1,200.
C). gain of $200.
D). loss of
$4,200.

4. At the time of
acquisition of a debt investment,
A). the Stock
Investments account is debited when bonds are purchased.
B). the Investment
account is credited for its cost plus brokerage fees.
C). no journal
entry is required.
D).
the cost principle applies.

5. The account,
Stock Investments, is
A).
a general ledger control account.
B). another name
for Debt Investments.
C). a subsidiary
ledger account.
D). a long-term
liability account.

6. Tan Company had
these transactions pertaining to stock investments: Feb. 1 Purchased 3,000 shares
of Norton Company (10%) for $48,800 cash plus brokerage fees of $1,400.
June 1 Received
cash dividends of $2 per share on Norton stock. Oct. 1 Sold 1,200 shares of
Norton stock for $24,000 less brokerage fees of $600. The entry to record the
purchase of the Norton stock would include a
A). credit to Cash
for $48,800.
B). debit to Stock
Investments for $48,800.
C).
debit to Stock Investments for $50,200.
D). debit to
Investment Expense for $1,400.

7. Mission Inc.
earns $450,000 and pays cash dividends of $150,000 during 2013. Cox Corporation
owns 70,000 of the 210,000 outstanding shares of Mission. How much revenue from
investment should Cox report in 2013?
A).
$150,000
B). $200,000
C). $50,000
D). $100,000

8. Which of the
following reasons best explains why a company that experiences seasonal
fluctuations in sales may purchase investments in debt or stock securities?
A).
The company may have excess cash.
B). The company
may invest for speculative reasons to increase the value in pension funds.
C). The company
may generate a significant portion of its earnings from investment income.
D). The company
may invest for the strategic reason of establishing a presence in a related
industry.

9. The balance
sheet presentation of an unrealized loss on a non-trading security is similar
to the statement presentation of
A).
treasury stock.
B). discount on
bonds payable.
C). prepaid
expenses.
D). allowance for
doubtful accounts.

10. A company that
acquires less than 20% ownership interest in another company should account for
the stock investment in that company using
A). the
significant method.
B). the equity
method.
C). consolidated
financial statements.
D).
the cost method.

11. Which of the
following is not a true statement regarding short-term debt investments?
A). Investments
are frequently government or corporate bonds.
B). The securities
usually pay interest.
C). This type of
investment must be currently traded in the securities market.
D).
Debt investments are recorded at the price paid less brokerage fees.

12. Revenue is
recognized when cash dividends are received under
A).
the cost method.
B). the equity
method.
C). the
controlling interest method.
D). both the cost and
equity methods.

13. An unrealized
loss on non-trading securities is
A). closed-out at
the end of the accounting period.
B). deducted from
the cost of the investment.
C).
reported as a separate component of stockholders’ equity.
D). reported under
Other Expenses and Losses in the income statement.

14. Mission Inc.
earns $600,000 and pays cash dividends of $150,000 during 2013. Cox Corporation
owns 70,000 of the 210,000 outstanding shares of Mission. What amount should
Cox show in the investment account at December 31, 2013 if the beginning of the
year balance in the account was $40,000?
A).
$190,000
B). $200,000
C). $175,000
D). $180,000

15. The
contra-account, Fair value Adjustment, is also called a(n)
A).
valuation account.
B). offset account.

C).opposite
account.
D). adjustment
account.

Week 10, Quiz1. Which one of
the following affects cash during a period?
A).
Payment of an accounts payable
B). Recording
depreciation expense
C). Write-off of
an uncollectible account receivable
D). Declaration of
a cash dividend

2. Land acquired
from the issuance of common stock is reported
A). as a financing
activity.
B).
in a separate schedule at the bottom of the statement.
C). as an
investing activity.
D). as an
operating activity.

3. The information
to prepare the statement of cash flows usually comes from each of the following
except
A). the
comparative balance sheet.
B). the current
income statement.
C).
the retained earnings statement.
D). additional
information.

4. The statement of
cash flows will not report the
A).
amount of checks outstanding at the end of the period.
B). change in the
cash balance for the current period.
C). sources of
cash in the current period.
D). uses of cash
in the current period.

5. Starting with
net income and adjusting it for items that affected reported net income but
which did not affect cash is called the
A).cost-benefit
method.
B). direct method.

C).
indirect method.
D). working
capital method

6. In developing
the cash flows from operating activities, most companies in the U. S.
A). prepare the
operating activities section on the accrual basis.
B). use the direct
method.
C).
use the indirect method.
D). present both
the indirect and direct methods in their financial reports.

7. Carrot Company
issued common stock for proceeds of $381,000 during 2013. The company paid
dividends of $90,000 and issued a long-term note payable for $95,000 in
exchange for equipment during the year. The company also purchased treasury
stock that had a cost of $18,000. The financing section of the statement of
cash flows will report net cash inflows of
A). $489,000.
B). $183,000.
C). $363,000.
D).
$273,000
8. Each of the
following items may be classified as operating or financing activities under
IFRS except
A). dividends
paid.
B).
dividends received.
C). interest paid.

D). All of these
may be classified as such.

9. Accounts
receivable arising from sales to customers amounted to $45,000 and $50,000 at the
beginning and end of the year, respectively. Income reported on the income
statement for the year was $160,000. Exclusive of the effect of other
adjustments, the cash flows from operating activities to be reported on the
statement of cash flows is
A). $205,000.
B).
$155,000.
C). $165,000.
D). $160,000

10. The statement
of cash flows will not provide insight into
A). whether cash
flow is greater than net income.
B). why dividends
were not increased.
C).
the exact proceeds of a future bond issue.
D). how the
retirement of debt was accomplished.

11. Which one of
the following items is not necessary in preparing a statement of cash flows?
A).
Determine the cash in all bank accounts
B). Determine the
change in cash
C). Determine the
cash provided by operations
D). Determine cash
from financing and investing activities

12. If a company
reports a net loss, it
A). will not be
able to pay cash dividends.
B).
may still have a net increase in cash.
C). will not be
able to get a loan.
D). will not be
able to make capital expenditures.

13. In Flagg
Company, net income is $280,000. If accounts receivable increased $145,000 and
accounts payable decreased $50,000, net cash provided by operating activities
using the indirect method is:
A). $475,000.
B). $185,000.
C).
$85,000.
D). $375,000.

14. The category
that is generally considered to be the best measure of a company’s ability to
continue as a going concern is
A). usually
different from year to year.
B).
cash flows from operating activities.
C). cash flows
from investing activities.
D). cash flows
from financing activities.

15. Financing
activities involve
A). cash receipts
from sales of goods and services.
B). acquiring and
disposing of productive long-lived assets.
C). lending money
to other entities and collecting on those loans.
D).
long-term liability and owners’ equity items.

Place your order
(550 words)

Approximate price: $22

Calculate the price of your order

550 words
We'll send you the first draft for approval by September 11, 2018 at 10:52 AM
Total price:
$26
The price is based on these factors:
Academic level
Number of pages
Urgency
Basic features
  • Free title page and bibliography
  • Unlimited revisions
  • Plagiarism-free guarantee
  • Money-back guarantee
  • 24/7 support
On-demand options
  • Writer’s samples
  • Part-by-part delivery
  • Overnight delivery
  • Copies of used sources
  • Expert Proofreading
Paper format
  • 275 words per page
  • 12 pt Arial/Times New Roman
  • Double line spacing
  • Any citation style (APA, MLA, Chicago/Turabian, Harvard)

Our guarantees

Delivering a high-quality product at a reasonable price is not enough anymore.
That’s why we have developed 5 beneficial guarantees that will make your experience with our service enjoyable, easy, and safe.

Money-back guarantee

You have to be 100% sure of the quality of your product to give a money-back guarantee. This describes us perfectly. Make sure that this guarantee is totally transparent.

Read more

Zero-plagiarism guarantee

Each paper is composed from scratch, according to your instructions. It is then checked by our plagiarism-detection software. There is no gap where plagiarism could squeeze in.

Read more

Free-revision policy

Thanks to our free revisions, there is no way for you to be unsatisfied. We will work on your paper until you are completely happy with the result.

Read more

Privacy policy

Your email is safe, as we store it according to international data protection rules. Your bank details are secure, as we use only reliable payment systems.

Read more

Fair-cooperation guarantee

By sending us your money, you buy the service we provide. Check out our terms and conditions if you prefer business talks to be laid out in official language.

Read more